Alkoholfritt
Agas Hage
Engelske cistercienser-munkar kom til vestlandet og Hardanger for kring tusen år sidan. Med seg hadde dei kunnskap om fruktdyrking, og dei skjøna raskt at Hardanger var ein veleigna stad for å dyrka eple. Sidan 1300-talet har bønder dyrka epler i Hardanger, og på 1700-talet byrja ein å presse eple til saft. Desse lange tradisjonane og den breie kunnskapen har Aga sideri nytt godt av i produksjonen av eplemosten Agas hage.
Eple
Eplesort: Aroma
Volum: 330 ml – 750 ml
Sødme: Medium
Eple er pressa av Aroma, som er ein av hovudsortane i Noreg. Agas hage smaker best kald, og er eit godt alkoholfritt alternativ til Aga sider.
Eple og Bringebær
Eplesort: Aroma
Volum: 330 ml – 750 ml
Sødme: Medium
Bringebæra veks side om side med epla i bakkane i Hardanger. I mosten kjem dei raude bæra med ein naturleg søt og frisk smak.Pressa frå Aroma.
HUMLESUS
Eplesort: Rubinstep
Volum: 300 ml
Sødme: Medium
Det beste frå Humlepung utan alkohol. Humlesus er eit alkoholfritt alternativ frå Aga Sideri. Pressa av Rubinstep, tilsett humle. Ein frisk eplemost med rund og behageleg aroma.
Eple og Ingefær
Eplesort: Elstar
Volum: 330 ml
Sødme: Medium
Ingefærrota har blitt dyrka i tusenvis av år, og brukt både som krydder og medisin. Her gjev rota dei pressa epla ein skarp, søt og krydra smak. Pressa frå Elstar.
Eple og Humle
Eplesort: Elstar
Volum: 330 ml
Sødme: Medium
Ein eplesymfoni med humlepreg venter i denne eplemosten, der fruktig sødme og subtil bitterheit smeltar saman og skaper ein smakfull oppleving for dine sansar. Pressa frå Elstar.